Barion Pixel

Ébreszd fel a benned élő ragyogó nőt, és indulj el egy új felfedezésre!


2021.08.04.-09.08.

Hiszem és vallom, hogy minden nő ragyogásra született, amivel boldogságot és gazdagságot tud teremteni belső és külső világában!

Csapj le most az ajánlatra, és a jelentkezésed mellé 35.000 Ft értékű bónusz is jár!

Emelkedjünk ragyogó nővé együtt!

Kezdés:
2021.08.04. 19:00

Értékes bónuszok – Két mentor támogatása – Interaktív fejlődési lehetőség

Kérlek, nézz körül a világban.
Milyennek látod most a nőket?

Túlhajszoltak. Folyton túlvállalják magukat. Stresszelnek. Idegeskednek. Képtelenek teremteni. Begörcsölve élik az életüket. Nem látják a saját szellemi tőkéjüket. Nem élik a ragyogásukat.

Női erejük apró kis szikráját működtetik csupán, azt is erőszakkal, félelemből vagy kétségekből. Nem állnak bele a teljes potenciáljukba, mert még soha senki nem mutatta meg nekik, hogyan tegyék meg!

Nem kell, hogy ez így legyen. Nem kell, hogy a női erő formái, mint a tanítás, a nevelés, az ápolás, a táplálás, a szeretés és a vezetés, keménységből szülessen meg vagy összeütközzön bennünk!

Össze tudjuk hangolni különböző arcainkat, szerepeinket. El tudjuk engedni a görcsösséget, rátalálhatunk a valódi önmagunkra és fel tudjuk ragyogtatni a teremtő istennőnket!

HISZEN MI VAGYUNK A FORRÁS!

Belőlünk fakad az élet, a család harmóniája, a gyerekek boldogsága. Mi mozgatjuk a világot. Csak meg kell tanulnunk a szívünk teréből áramolni!

Ebben segítünk téged az 5 hét során!

Ezen a tréningen 2 mentor fogja végig a kezedet!

Kinek való ez a nőiség program?

anyáknak

lányoknak

feleségeknek

nagymamáknak

szingli nőknek

vállalkozónőknek

női vezetőknek

kapcsolatban élő nőknek

útkereső nőknek

Ébreszd fel a benned élő bölcs női adottságokat, és támogass ebben másokat is!

Hívd meg a programra azokat a női családtagjaidat, rokonaidat, barátnőidet és kolléganőidet, akikkel szívesen összefognál és együtt fejlődnél!

Egy közösségben az energiák összeadódnak.

Éljünk vele!

Mit szólnál ha letennénk a következő negatív érzéseket?

M

a kiszolgáltatottságot

M
az értéktelenség érzését
M

az eredménytelenség érzését

M

az attól való félelmet, hogy ha élsz az erőddel, férfivá válsz

M

az aggodalmat, hogy elnyomod, vagy erőtlenné teszed a férfit

M

a belső bizonytalanságot

M

a negatív érzések okozta önbántást

M

az önostorozást

Benne vagy? 🙂

Mutatom, mit töltünk be helyette!

önmagunk felé irányuló tiszteletet

megbecsülést

szeretetet

magabiztos, mély önismeretet

szenvedélyt a benned élő bölcs női részed működtetése iránt

a vágyat az erős, mégis kedves és gyengéd női adottságok felébresztésére

Használd a nyár újító energiát, és áramolj át az erőlködésből a könnyedségbe nőként!

Elfogadó és szeretetteljes teret biztosítunk neked a program alatt végig, ahol elmondhatod a sikereidet és a kérdéseidet megítélés és bírálat nélkül

Hogyan zajlik a program?

Augusztus 4-én, 19:00-kor találkozunk először a zárt közösségben, amelynek elérhetőségét a jelentkezést követően kapod meg e-mailben. 5 hétig leszünk együtt nők között, minden szerdán, 19 órától.

14 női archetípust vizsgálunk át a bennünk élő szerepszemélyiségek szerint. Minden szinten lecseréljük a korlátozó hiedelmeket, illetve energetikailag is feloldjuk az egyensúlytalanságot okozó, testben lévő blokkokat.

Minden alkalommal transzformációs meditációval stabilizáljuk az új programokat és az új élettapasztalatot.

Lesz egy extra webinár bónuszként, amelyet az 5. hét utáni szerdán fogunk megtartani, hogy biztosan ne maradjanak benned kérdőjelek. Ezen a napon tartunk egy speciális 8-as csakrás meditációt és egy holisztikus aromaterápiás coach előadásával is megajándékozunk.

Érdekel, hogy…
„Hogyan fogok változni a tréning során? Mi lesz más?”

A kisugárzás mindenképpen megváltozik. A női fényed felragyogásával a környezeted érdeklődőbb, emelkedettebb, kedvesebb és bizony hódolóbb is lesz. 😉

Miután megízleled a női erőd, pontosan fogod tudni, hogyan hívd elő önmagadból és használd fel a mindennapokban. A lágyság, a könnyedség, az áramló teremtés és az életigenlő szemléletmód beépülhet a személyiségedbe.

A falak mögött bátrabban és élvezetesebb módon élheted meg saját vágyaidat is. Örömtelibbé és kiteljesedettebbé válhat a szexuális életed, ami minden további életterületedre is pozitív hatással van!

Miért egyedülálló ez a program?

5 héten, tehát 35 napon keresztül leszünk együtt. Azt mondják, hogy az új szokások kiépítéséhez legalább 21 nap kell. Mi még ezt is megfejeljük!

2 szakember nézőpontját, tudását és tapasztalatát kapod meg életed női minőségének felemeléséhez a program során. Így az élmények és a tapasztalások is hatványozódnak!

Az 5. hét utáni szerdán megajándékozunk egy holisztikus aromaterápiás coach előadásával, amelyet egy speciális 8-as csakrás meditációval koronázunk meg.

Ráadásul…

AJÁNDÉKBA KAPSZ EGY ÉRZELMI AROMATERÁPIÁS ESSZENCIÁKAT TARTALMAZÓ CSOMAGOT IS!

Miben fognak támogatni téged ezek a bónuszok?

Az út során felmerülő, illetve a még elvarratlan kérdések megválaszolásával határozottan, mégis könnyedén bontjuk ki a női minőségedet.
 
Fel tudod tárni a régi mintákat, új felfedezéseket tehetsz a személyiségedet illetően és meg tudod szilárdítani a könnyedségedet, értékességedet és a teremtő erődet.
 
Az aromaterápiás előadás a postán küldött olajesszenciák érzelmi hatásairól és az életben való alkalmazásáról fog szólni. Átnézzük, mit, mikor és hogyan használj, illetve miben segítenek ezek az olajok.
 
Ezt követően te is bátran használhatod őket a mindennapok során az érzelmi jólléted és kiegyensúlyozottságod megszilárdításában.

 

Mi, nők, szeretünk ábrándozni, nem igaz?

Képzeld el egy pillanatra önmagadat, de egy kicsit másképp! Lásd magadat könnyedén áramolni a hétköznapokban, sugárzóan mosolyogni, játékosan csábítani.

Képzeld el, hogy a párod örömmel jön haza hozzád. Vagy azt, hogy a hosszú szinglilét után végre rád talál az igazi, te pedig női bájjal leveszed a lábáról.

Lásd az arcodon azt a magabiztos mosolyt, amely lágy női minőségből születik meg.

Képzeld el, hogy mersz álmodozni, nagyra vágyni és teremteni. Képzeld el, hogy éled az értékességedet, az érdemességedet, és a világ a tenyerén hordoz.

Lásd magad előtt, hogy minden úgy történik, ahogy neked a legjobb.

Mindez igenis elérhető!

A programon minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy ez a kép ne csak egy ábránd legyen, hanem a valóság!

Miért bízhatsz bennünk?

Képes Anita vagyok, 20 év nemzetközi tapasztalattal rendelkezem. Az elmúlt évben 21 szakmai workshopot és 27 szakmai szemináriumot tartottam. Több mint 55 emberrel dolgoztam együtt az életmegváltoztató egyéni mentorprogramom keretein belül. A közreműködésemmel szakmailag és magánéletileg is gyökeres változást hoztak az életükbe. 3 Summit vendég előadójaként, emberek tízezreihez vittem el a könnyed és eredményes változás mikéntjének lehetőségét.

Ugyanez mondható el az 5 hetes csoportos mentorprogramomról, ahol több mint 50, a 3 hetes csoportos mentorprogram alkalmával pedig majd 200 ember változtatta meg sikeresen az életét.

A bizalom, a tisztesség, a kedvesség erényeinek alkalmazásával, különös empátiával fordulok az ügyfeleim felé. Az értékrendemben fontos szerepet kap az egyén belső erejének felébresztése az áldozatszerep elhagyása révén. A változás akkor örömteli, ha könnyed nevetéssel és megtapasztalással párosul!

Rettig Judit vagyok, szereteten át tanító. 18 éve született a fiam, aki felébresztett bennem minden olyan eltemetett és elfeledettnek hitt emléket, amit jó mélyre rejtettem magamban. Az ő gyerekkora és az én fel nem dolgozott múltam sürgősen megoldásra várt.

Kerestem a lehetőségeimet. Meditációkkal kezdtem foglalkozni, ezen keresztül értettem meg, hogy mindennek a kulcsa bennem van. Ezt adom át a legnagyobb szeretettel, egy önfeledt élet megélésének megtapasztalásához

A 18 év alatt megismerkedtem a Reikivel, az Acces Consciousnesssel, a Craniosacralis terápiával, a Theta Healinggel és a Source Memory techniával. Ezek ötvözetét használom a munkám során!

Én azt vallom, hogy minden embernek megvan a maga segítője! Akinek mély, fájdalmas sebei vannak, és szeretne értő támogatásban részesülni, megtalál. A női erő felébresztése, a szeretet gyengéd áramoltatása, a lélek sebeinek gyengéd „gyógyítása” az erősségem a megtapasztalásaim révén!

A KULCS BENNÜNK VAN!

Hiszem, hogy a benned lévő tűz erősebb minden akadálynál!

Ébreszd fel a benned élő ragyogó nőt, és indulj el egy új felfedezésre!

Teljes Áras Ajánlat

  • Részvétel az Ébreszd fel a benned élő ragyogó nőt! online programon
  • 1 alkalom extra beszélgetés 2 előadóval + meditáció 25.000 Ft helyett INGYEN
  • Holisztikus aromaterápiás coach előadása 7.000 Ft helyett INGYEN
  • Érzelmi aromaterápiás esszenciák 3000 Ft helyett INGYEN

 

A bónuszok összértéke 35.000 Ft!


63.000 Ft
38.000 Ft

100% Pénzvisszafizetési garancia

A nőiség program sorsfordító lesz a résztvevőknek. Ebben biztosak vagyunk. Épp ezért tudom magabiztosan azt mondani, hogy 100% pénzvisszafizetési garanciát adok, amelyet a program indulásától számított egy héten belül tudsz igénybe venni. 

A jelentkezés menete

Töltsd ki az űrlapot, és küldd el a jelentkezésedet!

Ez a program jelenleg nem elérhető, de töltsd ki az űrlapot, és jelentkezünk ha indul a jelentkezés!

5 + 7 =

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi ez a program?

Az Ébreszd fel a benned élő ragyogó nőt, és indulj el egy új felfedezésre! egy 5 hetes program, amelynek során átírjuk a nők életét. Nem túlzok. 🙂 Hiszem és vallom, hogy minden nő ragyogásra született, amivel boldogságot és gazdagságot tud teremteni belső és külső világában! A kérdés csak az: hogyan? Ezt fogjuk neked megmutatni a programon.

Kinek ajánlod ezt a programot?

Minden nőnek. De tényleg! Minden nőben ott van az a gyönyörű, ragyogó energia, amelyet a felszínre hozva fantasztikus, sikeres és könnyed életet élhet. Sajnos azonban sokan nem tudják, hogyan érjék el ezt az erőt. A programon megmutatjuk.

Meghívhatom a barátnőimet is a programra?

Természetesen! 🙂 Sőt, arra biztatlak, hogy mindenképp tedd meg, hiszen így együtt fejlődhettek az 5 hét alatt. Ez lehet az eddigi leggyümölcsözőbb és leginkább sorsfordító csajos programotok.

Hogyan tudom felvenni veled a kapcsolatot?

Írj e-mailt a kepesanita@egyensulyakademia.com e-mail-címre. A levél beérkezését követően maximum 48 órán belül válaszolok. Szükség esetén egyeztetünk telefonon. Célom, hogy együtt megoldjuk a nehézségedet és választ kapj a kérdéseidre.

Hogyan tudok fizetni?

Bankkártyával, mert ez a legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja a vásárlásnak. 

Copyright © 2021. kepesanita.com
Minden jog fenntartva.
Theta Healing® a THInK bejegyzett védjegye.

A biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013