Barion Pixel

Gazdagságra programozva 2023!

21 napos gondolatátalakító, transzformációs program ÚJRATÖLTVE!!!

Indulás: 2023. január 2.

Tedd le a kiszolgáltatottsággal és félelmekkel teli állapotot,
és sajátítsd el az IDE NEKEM AZ ÉLETET szemléletet!

Jelentkezésed mellé évzáró, értékösszegző webinárt adok bónuszul!

 

SZEMÉLYES JELENLÉT – INTERAKTÍV PROGRAM – EXTRA NÖVEKEDÉS a PÉNZÜGYI SZEMLÉLETEDBEN!

Az Occupational Medicine kutatása szerint a stressz lett 2021 és 2022 vezető problémája.
Ez az eredmény az évek óta tartó különlegesen, változásra buzdító helyzetnek köszönhető.
Tehát a külvilágból érkező ingerek kihatnak az ember egész életére.

A folyamatos szorongás, félelem a munkahely elvesztésétől és egyéb nehézségek nagy terhet rónak az emberekre. Emiatt nagy mértékben csökken az emelkedett életminőség megélése és a munkahelyi teljesítőképesség és ezzel együtt növekszik, az infláció okozta, elszegényedéstől való félelem.

Minden negyedik munkavállaló stresszel amiatt, hogy elveszíti a munkáját és kiszolgáltatottnak érzi magát.

25%-kal nőtt azoknak a száma, akik a stressz miatt kiesnek a munkájukból.

1/3-dal nőtt azoknak az embereknek a száma, akik pszichés problémák miatt kényszerülnek betegszabadságra.

Ám ez a kényszer valójában az ember választása. Hiszen ennek nem kellene így lennie. Képesek lehetünk a gondolataink megváltoztatásával átalakítani a kiszolgáltatottsághoz fűződő érzelmeket és egy új valóságot teremteni.

A 21 napos, transzformációs,  gondolatátalakító program abban fog segíteni, hogy végre megtapasztalhasd a saját szellemi tőkéd erejét, a félelem és kiszolgáltatottság helyett,  folyamatosan jelen lévő erőforrást és pénzügyi növekedést tapasztalhass meg!

A kutatás számai arról tanúskodnak, hogy itt az idő átállítani, átprogramozni az elmét! 

Döntsd el végre, hogy felemeled az életminőségedet! Ez a program már bizonyított! Több, mint 150 ember döntött az örömteli gazdagságra programozás mellett!

Most rajtad a sor! Először, vagy ismétlőként! Mindegy, hogy ismételsz, vagy először veszel részt ezen a programon, egészen biztosan, rengeteg új dolgot fogsz hallani!

Mi a 21 napos gondolat átprogramozó sorozat? 

A 21 napos gondolatátalakító program, segít átprogramozni az elmét és kivenni téged a negatív, félelemmel, kiszolgáltatottsággal és kishitűségtől teljes, érdemtelenségi nézőpontból.

Kilépve a túlélő üzemmódból tiszta, határozott és emelkedett állapotba kerülsz. Az új működésed nemcsak fejben, hanem a szívedben és a megéléseidben is ott lesz. A szorongás helyett végre a kreatív álmodozás és aktív cselekvés fogja meghatározni az életedet.

Ismerd meg az örömteli, kreatív és megvalósítani képes önmagad! Robbanj be az életedbe végre! Tudod, hogy azok az alkalmazottak és vállalkozók, akik ismerik, működtetik a teremtés univerzális törvényeit, most egyáltalán nem szűkölködnek? Sőt! Élnek a lehetőséggel, hogy többet teremtsenek!

Tartozz közéjük!!! Megmutatom, hogyan csináld!

 

Mi NEM ez a workshop?

Nem egy sebtapasz. Nem egy pillanatnyi örömforrás, ami után minden marad olyan, mint tegnap volt. A gondolatátalakító nemcsak egy jól csengő név, hanem a valódi eredmény.

Nem egy szinten fogunk mozogni, hanem lépcsőzetesen dolgozunk, haladunk egyre mélyebbre. Először alapozunk, kidolgozzuk a gátló hiedelmeket, utána pedig teret nyitunk az új gondolatiságnak.

Miért éppen most?

Nézz körül a világban. Amerre járunk, korlátokba botlunk, de valójában ezek a korlátok csak a fejünkben vannak. Egy kis kockában éljük az életünket, ami egyre csak szűkül és szűkül.

Azok a teremtések fagytak be, amelyek félelemből és kétségekből indultak! Így csak több félelemet és kétséget lehet manifesztálni! Ha így van, A mindennapok szorongással telnek, nehéz meglátni az örömöt.

Gondolj csak vissza a kutatásra, amit korábban említettem…

Helytállóbb az a kérdés, hogy: MIKOR, HA NEM MOST?

Óriási szükség van erre a negatív gondolatiságból kibillentő, felfrissítő és átprogramozó workshopra. Épp ezért adtam neki ilyen alacsony árat. A legfontosabb, hogy minél több emberhez eljuthasson a workshop híre.

Segíteni akarok!

Kérlek, tedd ezt te is! A jelentkezést követően küldd tovább bátran az oldal linkjét azoknak az ismerőseidnek, barátaidnak, rokonaidnak vagy családtagjaidnak, akikre ráfér a gondolatátalakítás.

Együtt! Egymásért!

21 részes, gondolatátalakító interaktív program, a saját szellemi tőkéd és értékeid új szintre emelésért, illetve a magasabb minőségben megélt, értékalapú életed kiteljesítéséért jött létre!

Honnan tudod, hogy neked való ez a program?

Csak „töltsd ki” fejben ezt a rövid tesztet. 🙂

 

  Sokat tettél önmagadért az elmúlt évben, mégis néha eluralkodik rajtad a kilátástalanság érzése, a veszteségektől való félelem, az önbizalomhiány és az elszegényedéstől való félelem? IGEN/NEM

  Eleged van a bizonytalanság okozta kételyekből, az erőtlenségből, a szomorúságból és a magányosan küzdésből? IGEN/NEM

  Unod már a kicsiben való gondolkodást és a mindennapi mókuskereket? IGEN/NEM

  Azt érzed, hogy nem lehetnek vágyaid, ábrándjaid, nem kaphatod meg azt, amit igazán szeretnél? IGEN/NEM

  Érdemtelennek érzed magadat? IGEN/NEM

  Gyakran hallottad gyermekként, hogy „bilibe lóg a kezed”, „addig nyújtózz, amíg a takaród ér”, „a pénzért keményen meg kell dolgozni” és ehhez hasonló mondásokat? IGEN/NEM

  Mindig a családodat teszed az első helyre, az sem számít, ha te időközben elfáradsz, kimerülsz, kiégsz? IGEN/NEM

  Érzed, hogy valami nem jó, és megértél az életed teljes átalakítására? IGEN/NEM

Jöhet a kiértékelés?
Minél több IGEN válasz született, annál nagyobb a valószínűsége, hogy ez a program neked való. Sőt, már egy IGEN esetén is számos felismeréssel, tanulsággal és új nézőponttal leszel gazdagabb!

A három + 1 hét során…

…nemcsak hiedelmeket cserélünk le és félelmeket oldunk ki! Elmagyarázom neked a teremtési folyamatot, és új bevéséseket teszünk nemcsak megértés, de a cselekvés szintjén is!

Ezáltal megnő az önbizalmad, a bátorságod, a tudatosságod; a vágyak teret kapnak az életedben.

Miután felfedeztük és lecseréltük a korlátozó gondolatokat és hozzáállásokat, megérted a teremtési folyamatot, kiépítjük a gazdagság, a pozitív szemlélet és a magabiztosság hiedelmeit. Ezeket később már magabiztosan működtetheted az életedben.

Miért 3+1 hét, ha 21 napig kapom az anyagokat?

A záró webinárra, január 24-én kerül sor, ami erős megtartó erőt ad neked arra, hogy felülírd a csak tervezek, de nem sikerül megvalósítanom, paradigmát!

Ennek eredményeként érezni fogod magadban az erőt, és a megállíthatatlan vagyok életérzést!

2023, így a pénzügyi növekedésed éve lesz!

|

A program mottója:

IDE NEKEM AZ ÉLETET!

Jó kis szemlélet, igaz? 🙂

Sajátítsuk el együtt!

Mi történik a workshopon?

#1. A program három héten át zajlik online felületen. 21 napon át kapod a videós vagy hanganyagokat e-mailben. Ezek a tartalmak 15-20 percesek lesznek.

#2. Küldök neked egy munkafüzetet is, amelyben rövid kérdéseket találsz majd. Ezek a kérdések az e-mailben kapott, elméleti anyagokhoz kapcsolódnak.

#3. Hetente egyszer tartunk egy másfél órás interaktív webinárt egy zárt Facebook-csoportban, ahol megválaszolom a kérdéseket és meditációval és új tudásanyaggal mélyítjük el a változást hozó, új programokat!

Az utolsó webinár időpontja: 2023. január 24, így szinte az egész januárt lefedi a magas rezgés energiája! 

 

Egy közösség, ahol megértenek, inspirálnak, hozzáférhetsz a benned rejlő erőhöz és kreativitáshoz, a sikeres jövőd egyik záloga! Ezt kapod meg velünk 21+7 napon át!

Az éves tervemben az egyik cél az volt, hogy az ügyfeleimmel közösen teremtsünk egy magasabb életminőségben megélt, szívközpontú, tudatos életet!

Ezt alapozzuk meg 2023. január 2-től, 3 héten át! Ugye tudod, hogy az új progrmok elmélyítésének ideje, 21 nap, vagyis három hét! Szinte egész januárban veled leszek és segíteni fogok, hogy 2023 az eddig megélt, legereményesebb éved legyen!

Pillants bele a tematikába!

Az első héten…

A félelmekkel és a kétségekkel fogunk dolgozni.

Új programokat készítünk a teremtéshez, és tudatos szintre hozzuk a hozzájuk tartozó képességeinket. A kilátástalanságot csak úgy tudod legyűrni, ha megtapasztalod a benned rejlő erőt.

Kioldjuk a „nem vagyok elég jó”, „nem lehetnek vágyaim”, „csak másnak sikerülhet” és az ehhez hasonló hitrendszereket.

A második héten…

A családi hiedelmeken dolgozunk, amik a bőség, a gazdagság, az önmegvalósítás, a sikeres és boldog élet témaköreit érintik.

Kioldjuk a „ha nekem több van, kilógok a családból”, „félek a gazdagságtól, mert veszélybe kerülhet az életem”, „a jólét csak másoknak jár”, „szegénysorból származom” és az ehhez hasonló gondolatiságokat.

Amint megszabadulsz tőlük, a félelem szépen visszahúzza a karmait.

A harmadik héten…

Megnyitjuk a teret! Kitárjuk önmagunkat és befogadjuk a lehetőségeket, közben új életigenlő és erős mintákat rögzítünk.

Bevonva a természet és az elemek erőit egy tejesen új képet alakítunk ki a gazdagságról. A limitáló hiedelmeket pedig szépen kisöpörjük!

Nem fognak többé hatni rád a „gazdagok rosszak”, „akinek pénze van, az gonosz”, „a kényeztetés csak úri huncutság”, „a gazdagok tisztességtelenül szerzik a vagyonukat” és a többi negatív hitrendszer.

Nem a te hibád…

…hogy a gondolkodásod eddig korlátok közé szorított. Az emberek nagyon nagy százaléka nincs tisztában azzal, hogy lehetnek vágyai. Rengeteg hiedelmet raktároztak el magukban, amelyek gátolják őket.

A kicsiben való gondolkodás, a mókuskerékben töltött mindennapok és a kis kockában zajló élet sok mindenkit sújt.

Az elmúlt évek nehéz energiái és a sok stressz csak még inkább ráerősít erre. Épp azokat a félelmeket hozza fel bennünk, amelyek egyébként is ott voltak – csak eddig szunnyadtak.

Ez a program azonban megadja neked a „bármire képes vagyok” és a „bármi lehetséges” szemléletet! Együtt kitágítjuk a határokat, és kilépünk… nem is!

KIUGRUNK A FÉLELMEKKEL TELI GONDOLATI MINTÁKBÓL!

Minden embernek van egy különlegessége, amely egyedivé és utánozhatatlanná teszi. Neked is van! Az értékeid egyszerűen fantasztikusak! Ideje, hogy meglásd őket, majd megtanulj belőlük építkezni és erőt nyerni.

A repülőn is először magunkra kell feltennünk az oxigénmaszkot. Ez az életben is így van! Először neked kell levegőhöz jutnod, hogy utána adni tudj!

Miért bízhatsz bennem?

 

20 év nemzetközi tapasztalattal rendelkezem. Az elmúlt évben 26 szakmai workshopot és 23 szakmai szemináriumot tartottam. 2020 tól a csoportos programjaim mellett, öbb mint 650 alkalommal dolgoztam együtt a VIP,  életmegváltoztató egyéni mentorprogramom keretein belül is. A közreműködésemmel szakmailag és magánéletileg is gyökeres változást hoztak az életükbe.

Ugyanez mondható el a 3- 5 hetes csoportos mentorprogramjaimrólról, ahol több mint 750 ember változtatta meg sikeresen az életét.

Magam is folyamatosan tanulok és változom. Egyre magasabb célokat tűzök ki és rendre megvalósítom őket. Európában, Amerikában is tanultam azért, hogy nemzetközi tapasztalatra tegyek szert. Képes vagyok megláttatni az ügyféllel a saját értékét és erősségét. 

Mert már végigmentem az úton, amit tanítok!

Sikeresen építettem MLM-hálózatot, magánvállalkozást és társas vállalkozást. Elsajátítottam a nagyban gondolkodás technikáját, ötvözve az értékalapú szemlélettel. Hiszem, hogy csak értéket teremtve és továbbadva lehet kiteljesedett, gazdag életet élni.

A bizalom, a tisztesség, a kedvesség erényeinek alkalmazásával, különös empátiával fordulok az ügyfeleim felé. Az értékrendemben fontos szerepet kap az egyén belső erejének felébresztése az áldozatszerep elhagyása révén. A változás akkor örömteli, ha könnyed nevetéssel és megtapasztalással párosul!

Ezt a szemléletet vettem alapul a program elkészítése során is!

Várlak szeretettel!

 

Gazdagságra programozva

A program indulása:
2023. január 2.

Részvétel a 21 napos gondolatátalakító, transzformációs programon!

 Részvétel 3+1 webináron (a +1 ajándék). Ezek időpontja: 01.10, 01.17, 01.24, mind 19.00 órától

 

BÓNUSZOK

Ajándék 1: december 12. 19.00 óra!
Zárjuk a régit, készülünk az újra! Évösszegző, értékfeltáró webinár,
amivel megalapozzuk a program indulását!

[Program értéke: 25.000 forint]

 

 

A 21+7 napos program ára:

65.000 forint

100% pénzvisszafizetési garancia

1 héten át!

Bízom a programban. Tisztában vagyok azzal, hogy mit tudunk adni neked, hová tudunk eljuttatni az együtt töltött három hónap során. Ezért vállalok 100% pénzvisszafizetési garanciát, amelyet az indulástól számított két héten belül tudsz igénybe venni.

Talán most arra gondolsz, hogy…

|

„Nekem ez úgysem menne, annyi mindent kipróbáltam már!”

Megértem, hogy sok mindent kipróbáltál már, de ezt a workshopot még nem. 🙂 A 21 napos programozás nemcsak előmozdítja, de el is mélyíti a szemléletmódváltást. Épp ezért leszünk együtt ennyi ideig.

Ennek a programnak az értéke, felbecsülhetetlen, így láthatod, hogy az ára is képletes! 3 héten át kérdezhetsz és felemelő gondolatokkal segítem a folyamatodat, a gyakorlati tervezés és hitrendszercserék mellett!

Ne a kifogást keresd, a megoldással élj!!

|

„Ha megváltoztatom az életem, elveszítem a fontos embereket!”

Ha te változol és jól vagy, a családod is veled együtt emelkedik és töltődik. A fejlődéssel egyre nagyobb hozzájárulás leszel az ő életükhöz is.

Azok a barátok, akik csak a nyomorban akarnak veled lenni, nem emelik az életedet. Abban az esetben, ha változol, lesznek új nézőpontjaid, nekik is a segítségükre tudsz lenni az életük újraformálásában.

Aki pedig elmegy, később, immár új tapasztalatokkal visszatérhet. A fejlődés mindenkinél egyedi és egyéni. Ha ellenállsz a változásnak, fejlődésnek, csak nehezebbé válik az élet! Teret engedve a kiteljesedésnek beindulnak az örömteli megtapasztalások és egyértelművé válik a gazdagság tudat!

A jelentkezés menete

Kattints a gobra és átkerülsz a kosár oldalra.

Ellenőrizd a kosár tartalmát és menj tovább a pénztár oldalra.

Töltsd ki a vásárláshoz szükséges adatokat, add le és egyenlítsd ki a megrendelésed.

Vásárold meg a programot a gombra kattintva! 

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a 21 napos gondolatátalakító, transzformációs program?

A 21 napos gondolatátalakító workshop segít átprogramozni az elmét, és kivenni téged a negatív, félelemmel és kishitűségtől teljes, érdemtelenségi nézőpontból.

Kilépve a túlélő üzemmódból tiszta, határozott és emelkedett állapotba kerülsz. Az új működésed nemcsak fejben, hanem a szívedben és a megéléseidben is ott lesz. A kreatív álmodozásból végre elindulhatsz a cselekedetek és a megvalósítás felé.

Korlátok helyett megnyílnak előtted a lehetőségeid.

Kinek való a workshop?

Annak, aki sokat tett már önmagáért az elmúlt évben, néha mégis eluralkodik rajta a kilátástalanság érzése, az önbizalomhiány, a veszteségektől és az elszegényedéstől való félelem.

Annak is, akinek elege van már a bizonytalanság okozta kételyekből, erőtlenségből, szomorúságból, a magányos megküzdésből, a kicsiben való gondolkodásból és az unalmas mókuskerékből.

Azt is várom szeretettel, aki úgy érzi, nem lehetnek vágyai, nem kaphatja meg, amit igazán szeretne, érdemtelennek érzi magát, mindig a családját teszi az első helyre, miközben ő elfárad és kiég.

Te segítesz nekem a programon. Én hogyan tudlak támogatni téged?

Vidd a program hírét! 🙂 A jelentkezést követően küldd tovább bátran azoknak az ismerősidnek, barátaidnak, rokonaidnak vagy családtagjaidnak, akik a jövő évben a pénzügyi növekedést kívánják elérni, a panaszkodás helyett!

Hogyan tudok fizetni a tréningért?

Bankkártyával, mert az a legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja a fizetésnek.

Copyright © 2022. kepesanita.com
Minden jog fenntartva.
Theta Healing® a THInK bejegyzett védjegye.