Barion Pixel

Magabiztos Jólétteremtők Sikerközössége

Teremtsd meg az Új Énedet, és válj könnyedén, szórakozva a jóléted mesterévé!

Kezdő időpont: 2023. január 02.

Jelentkezz őrületes kedvezménnyel november 27-én éjfélig és zsebeld be a bónuszokat!

4 ELHIVATOTT SZAKÉRTŐ – 3 HÓNAP – MEGANNYI TEREMTÉS

Talán benned is sok érzés kering most. Ott lehet a kilátástalanság, a félelem és a bizonytalanság. Mennél előre, tennél azért, hogy jobban érezhesd magad, de nem tudod, hogyan. Minél jobban akarod, annál inkább azt érzed, hogy egy helyben toporogsz.

Az érzések mögött megbújnak hitek, amelyek most mintha erősebben hatnának. A „nem vagyok elég jó”, „félek felemelkedni, félek sikeres lenni”, „ha sikeres leszek, elveszítem a családomat” és ehhez hasonló gondolatok pörögnek benned.

Vannak jobb napjaid, amikor azt érzed, hogy minden rendben. Aztán jön egy hullámvölgy, ami leránt a mélybe. Nincs értelme semminek. Felesleges bármibe is belefogni. Nem jönnek a teremtések.

Nem kell ennek így lennie!

Változtathatsz bármin, amin csak szeretnél. Én meg tudom mutatni neked, hogyan. Sőt, most három fantasztikus szakemberrel karöltve az életed több területén egyszerre fogunk változást elérni a Magabiztos Jólétteremtők Sikerközössége programon.

Mit szólsz?

Teremtsük meg az ÚJ, JÓLÉTRE KÉSZ ÉNEDET!

Egy közösségben fejlődünk együtt

előadásokkal, blokkoldó meditációkkal és feladatokkal.

Csak légy jelen, emelkedj, töltődj, és engedj el mindent, amit már nem szolgálja az örömteliségedet és a jólétedet!

Mi ez a program?

A Magabiztos Jólétteremtők Sikerközössége egy három hónapos komplex jólétprogram. Megértjük és beépítjük az életünkbe a jólléttudatosság mibenlétét, amelynek köszönhetően a jólét számtalan formában jelenhet meg a világunkban.

Lecseréljük a régi hiedelmeket, új értékeket hozunk az életünkbe, amelynek köszönhetően könnyedén, szórakozva válunk jólétünk mesterévé.

A programban meghívott előadók és bónusz anyagok is segítik a fejlődésedet. A szakértőkkel együtt megdolgozzuk a magabiztosság, a jólétgondolkodás, a testtudatosság, az önazonos stílus és a kifejező kommunikáció témáját.

Egy emelő, egymást erősítő és támogató sikerközösséget építünk együtt.

Mi NEM ez a program?

A Magabiztos Jólétteremtők Sikerközössége nem csak egy jól csengő név. Ez nem az a program lesz, ami után semmi sem fog megváltozni az életedben. Én és a szakértők is a valódi fejlődésben hiszünk.

Az előadások, az átadott anyagok mind-mind segíthetnek egy szinttel feljebb lépni, ha beleteszed a munkát és becsületesen végigcsinálod a három hónapot.

A szakértőkkel nem fogunk elzárkózni tőled, nem fogunk egyedül hagyni, bármikor kérhetsz segítséget, kérdezhetsz, ha elakadnál. Nem egy olyan programba jelentkezel, ahol eszközökkel felvértezve ugyan, de egyedül kell taposnod az utat.

Itt lesznek melletted mások is! Karöltve menetelünk a jólét felé!

Mi minden változhat meg az életedben a program hatására?

Megismerheted önmagad rejtett részeit.

Könnyebbé válhat a megnyilvánulás, a mások előtt megszólalás, önmagad képviselete. Képessé válhatsz szelídséggel, mégis határozottan kiállni magadért.

Hiszen a szakértők segítségével új tónust adhatsz a testednek, megismerheted a hozzád leginkább illő színeket, nyitottá válhatsz az új éned kialakítására.

Megélheted a magabiztos jólétteremtés mibenlétét.

Segítünk felszabadítani a testedben lerakódott energetikai blokkokat, amik a bőség, a jólét és a magabiztosság megélésének útjában állnak.

Könnyebbé válhatnak a társas kapcsolatok.

Életkortól függetlenül egyre jókedvűbben nézhetsz a tükörbe a három hónap végére.

Vagyis… ha bepillantasz velem a jövőbe, azt fogod látni, hogy…

Az élet egyszerűen könnyebb.

Az akadályok már nem rémítenek meg, képes vagy higgadtan, új, megoldást kereső szemmel rájuk nézni.

A kapcsolataid minősége átalakult, kevesebb a konfliktus, empatikusabban, jobban kommunikálsz.

A siker már nem tűnik távoli, beteljesületlen vágynak. Tudod, mire vagy képes, és azt is, hogy bármit elérhetsz, amit csak akarsz.

A teremtés izzadt erőlködés helyett egy könnyű áramlás. A jóllét pedig… egyértelműen jelen van a mindennapjaidban.

Tudod, hogy sikeresen és boldogan is a család tagja maradsz.

Az Új Éned megszületésével megismertél új embereket, gyümölcsöző, emelő kapcsolódások születtek.

Ez egy különleges, Új ÉN-t építő program.
4 elhivatott és inspirált szakértő, valamint felemelkedett teremtések várnak a Magabiztos Jólétteremtők Sikerközösségében!

Kinek való ez a program?

Egyértelműen Neked, ha…

 

  • tudod, hogy képes vagy hatással lenni az életedre, és teszel is ezért.
  • örömmel ismersz fel többet önmagadból, inspirál a tudás, új utak felfedezése, élvezed a világban rejlő átalakulási lehetőségeket.
  • érezni akarod, hogy a bőség és a jólét energiái a mindennapjaid részét képzik.
  • megszabadulnál a kétségektől, az önbizalomhiánytól és a visszatérő, mardosó félelmektől, amelyeket a „nem vagyok elég” program generál.
  • letennéd végre a következő gondolatokat: „félek nagyobbá, sikeresebbé válni, mint a családom”, „ha sikeres leszek, a szeretteim elfordulnak tőlem”, „félek jólétben élni”.
  • szeretnéd megtanulni, hogyan NE kerülj bele a negatív spirálba egy-egy rossz időszak miatt.

Mi fog történni a 3 hónap alatt?

Aktív résztvevőként zsigeri szinten szívhatod magadba a sikergondolkodás és a jóléttudat mibenlétét.

Működtetni fogjuk a rugalmasság, a bölcs éntudat, a sikergondolkodás erényeit nemcsak testi, de lelki szinten is. A bőség- és jóléttudatban megalkotott új én megtapasztalása a cél.

Heti szakértői előadásokkal színesítjük a három hónap programját. Lesz szó tudatosságról, szín- és stílusmegismerésről, a testben elraktározódott, bőségteremtést akadályozó blokkok feloldásáról és az arcunk tónusos megjelenése általi magabiztosság eléréséről is.

Olyan speciális közösségi teret hozunk létre, ami még nem volt, az Egyensúly Akadémia pályafutása alatt!

Hogyan zajlik a program?

A jelentkezést és a számla kiegyenlítését követően elküldjük neked e-mailben a zárt közösségünk elérhetőségét.

Hetente minimum két alkalommal tartunk élő videós bejelentkezést vagy Zoom-előadást. Egy vendégelőadó hozza a saját témáját, én pedig ehhez kapcsolódóan blokkoldó meditációkat tartok, illetve gyakorlatokat is végzünk.

Minden szakértő egymást megerősítően van jelen a folyamatban, ami azt jelenti, hogy az előadások egymásra épülnek, a pozitív hatások hatványozottan lesznek jelen.

Négy szakembertől kapsz segítséget magabiztosságod és jólétteremtő képességed megismeréséhez, valamint életed minőségének felemeléséhez.

A program bónuszait is ebben a zárt közösségben éred el. A bónuszok nagy része csak a korai időszakban érhető el, így érdemes máris leszámolnod a halogatással és jelentkezni!

Tudnod kell továbbá, hogy a videós anyagok és a közösség is megmarad, korlátlan ideig lesz elérhető. Minden visszanézhető lesz, így nem kell amiatt aggódnod, ha nem tudsz élőben jelen lenni egy-egy előadáson. Tartsd észben! Ez egy folyamat! Tisztában vagyok vele, hogy nagyon erőt próbáló éveken vagy túl, ezért szeretnék most könnyíteni rajtad! Hogy tudatosan zárjuk le 2021-et, és építsük fel a 2022-es évet!

Az energetikai  munkánk és a blokkoldások segítségével

előmozdítjuk a teremtőerőt, majd ezt ötvözzük a három másik szakember tudásával. Hatalmas önbizalomnövelő energiabomba lesz a három hónap.

Mit mondanak azok, akik már emelkedtek velem?

Kik lesznek a vendégelőadók?

Dr. Turi Ágnes, szín- és stílustanácsadó.

„Nyolc éve segítek a hozzám forduló nőknek abban, hogy elégedetten, tudatosan és színesebben öltözködjenek. Számomra öröm látni azt a kisugárzást, ami akkor születik meg, amikor a nők felismerik és megértik, mi áll jól nekik. Hiszek benne, hogy mindenki kiemelheti a természetes szépségét a megfelelő színek segítségével, hogy minden nap színes, csinos és magabiztos legyen.”

Kiricsi Marianna, kínai asztrológus és Theta Healing konzulens

„Személyes célom, hogy minél több embert támogathassak a kínai asztrológia és a Theta Healing segítségével. Mindig boldogan szemlélem, amikor a hozzám fordulók a személyes energialenyomatuknak megfelelően rátalálnak a saját útjukra, azaz önmagukra. Szeretném, hogy az ügyfeleimnek a lehető legmagasabb szintű megélésekben legyen részük és minél több elégedett, boldog, derűs ember legyen ezen a bolygón.”

Martinák Emese, jógaoktató, arcjógaoktató

„Küldetésem rugalmasságot, harmóniát és szépséget vinni a világba. Empatikus képességemnek köszönhetően jól ráérzek az emberek testi-lelki állapotára, és számukra a megfelelő jógaterápiát kínálom. Tehetünk mindennap azért, hogy egészségesebbek, fittebbek, boldogabbak és magabiztosságtól sugárzóak legyünk.”

Élj végre hiány nélküli párkapcsolatban!

Aki ezt az egészet megálmodta: Képes Anita

Miért bízzak benned?

20 év nemzetközi tapasztalattal rendelkezem. Az elmúlt évben 16 szakmai workshopot és 19 szakmai szemináriumot tartottam. Több mint 40 emberrel dolgoztam együtt az életmegváltoztató egyéni mentorprogramom keretein belül. A közreműködésemmel szakmailag és magánéletileg is gyökeres változást hoztak az életükbe.

Ugyanez mondható el az 5 hetes csoportos mentorprogramjaimról, ahol több mint 550 ember változtatta meg sikeresen az életét.

Magam is folyamatosan tanulok és változom. Egyre magasabb célokat tűzök ki és rendre megvalósítom őket. Európában, Amerikában, Ázsiában is tanultam azért, hogy nemzetközi tapasztalatra tegyek szert. Képes vagyok megláttatni az ügyféllel a saját értékét és erősségét.

Mert már végigmentem az úton, amit tanítok!

Sikeresen építettem MLM-hálózatot, magánvállalkozást és társas vállalkozást. Elsajátítottam a nagyban gondolkodás technikáját, ötvözve az értékalapú szemlélettel. Hiszem, hogy csak értéket teremtve és továbbadva lehet kiteljesedett, gazdag életet élni.

A bizalom, a tisztesség, a kedvesség erényeinek alkalmazásával, különös empátiával fordulok az ügyfeleim felé. Az értékrendemben fontos szerepet kap az egyén belső erejének felébresztése az áldozatszerep elhagyása révén. A változás akkor örömteli, ha könnyed nevetéssel és megtapasztalással párosul!

Ezt a szemléletet vettem alapul a program elkészítése során is! Várlak szeretettel!

Magabiztos Jólétteremtők Sikerközössége

A program indulása:
2023. január 2.

Részvétel a Magabiztos Jólétteremtők Sikerközössége programon

Élő Zoom-beszélgetés a 3 hónap összefoglalására a 4 szakértővel 40.000 Ft értékben

A 2023-es év energetikai elemzése 15.000 Ft értékben

 Részvétel 3+1 webináron (a +1 ajándék). Ezek időpontja: 01.11, 01.18, 01.25, mind 19.00 órától

 

BÓNUSZOK

Ajándék 1: december 12. 19.00 óra!
Zárjuk a régit, készülünk az újra! Évösszegző, értékfeltáró webinár,
amivel megalapozzuk a program indulását!

[Program értéke: 20.000 forint]

Ajándék2: 4 órányi, Transzformációs letöltő hét anyaga.

1. nap: Középpontban lenni, szívből élni!
2. nap:  Összhangban a Teremtővel, társteremtőként,
3. nap: Felszabadultságod elhozza a sikert,
4. nap: Kreativitás, mint az élet motorja,
5. nap: A jelenlét ereje

[Program értéke: 20.000 forint]

Ár: 65.000 Ft
45.000 Ft

*11.27-én éjfélig

Miért hasznosak a bónuszok?

A három hónap alatt jelentős átalakulás, változás jelenik meg a résztvevők életében. Az élő Zoom-beszélgetés során megválaszoljuk az úton felmerülő kérdéseket, illetve útmutatásokat is adunk az új énre vonatkozóan.

A 2023-es év energetikai előrejelzése segít meglátni az év támogató és kihívásos időszakait. Ezáltal lehetőséged lesz magas minőségi szinten kezelni a felmerülő, váratlan fordulatokat. Egyfajta megtartó erőre tehetsz szert, ami segít stabilizálni az új évre és új énre tett manifesztációkat.

 

100% pénzvisszafizetési garancia

1 héten át!

Bízom a programban. Tisztában vagyok azzal, hogy mit tudunk adni neked, hová tudunk eljuttatni az együtt töltött három hónap során. Ezért vállalok 100% pénzvisszafizetési garanciát, amelyet az indulástól számított két héten belül tudsz igénybe venni.

A jelentkezés menete

Töltsd ki az űrlapot, és küldd el a jelentkezésedet!

Azonnal megkapod az utalási információkat!

Az utalásod beérkezése után megkapod a számlát és már kész is 🙂

Sajnáljuk, ez a program jelenleg nem elérhető!

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a Magabiztos Jólétteremtők Sikerközössége?

Egy három hónapos komplex jólétprogram. Megértjük és beépítjük az életünkbe a jólléttudatosság mibenlétét, amelynek köszönhetően a jólét számtalan formában jelenhet meg a világunkban.

Lecseréljük a régi hiedelmeket, új értékeket hozunk az életünkbe, amelynek köszönhetően könnyedén, szórakozva válunk jólétünk mesterévé.

A programban meghívott előadók és bónusz anyagok is segítik a fejlődésedet. A szakértőkkel együtt megdolgozzuk a magabiztosság, a jólétgondolkodás, a testtudatosság, az önazonos stílus és a kifejező kommunikáció témáját. Egy emelő, egymást erősítő és támogató sikerközösséget építünk együtt.

Kinek való ez a program?

Egyértelműen neked, ha tudod, hogy képes vagy hatással lenni az életedre, és teszel is ezért; örömmel ismersz fel többet önmagadból, inspirál a tudás, új utak felfedezése, élvezed a világban rejlő átalakulási lehetőségeket. Érezni akarod, hogy a bőség és a jólét energiái a mindennapjaid részét képzik.

Megszabadulnál a kétségektől, az önbizalomhiánytól és a visszatérő, mardosó félelmektől, amelyeket a „nem vagyok elég” program generál. Letennéd végre a következő gondolatokat: „félek nagyobbá, sikeresebbé válni, mint a családom”, „ha sikeres leszek, a szeretteim elfordulnak tőlem”, „félek jólétben élni”. Szeretnéd megtanulni, hogyan NE kerülj bele a negatív spirálba egy-egy rossz időszak miatt.

Te segítesz nekem a programon. Én hogyan tudlak támogatni téged?

Vidd a program hírét! 🙂 A jelentkezést követően küldd tovább bátran azoknak az ismerősidnek, barátaidnak, rokonaidnak vagy családtagjaidnak, akikre ráfér a gondolatátalakítás.

Van elégedettségi garancia?

Bízom a programban. Tisztában vagyok azzal, hogy mit tudunk adni neked, hová tudunk eljuttatni az együtt töltött három hónap során. Ezért vállalok 100% pénzvisszafizetési garanciát, amelyet az indulástól számított két héten belül tudsz igénybe venni.

Hogyan tudok fizetni a tréningért?

Banki átutalással. 🙂 Kérlek, figyelj a határidőkre, nehogy lemaradj a lehetőségről!

Copyright © 2022. kepesanita.com
Minden jog fenntartva.
Theta Healing® a THInK bejegyzett védjegye.