Barion Pixel

ThetaHealing ® Haladó szeminárium Online!

180000 Ft ÁFA

Ha már elvégezted az alap TH® meditációs technika szemináriumot…

akkor már tudod, hogy milyen nagyszerű dolog van a kezedben azzal, hogy képes vagy megváltoztatni az életed a számodra legnagyobb örömet adó minőségre.

Az alapozó szemnárium már önmagában is nagy nyereség, de ha használod a módszert, akkor már érezheted, hogy bizony ebben még több van. Talán az is felmerült már benned, hogy szeretnél többet tudni, gyorsabb ütemben változni.
A haladó TH® meditációs technika szemináriumon erre van lehetőséged.
A bébi lépések után, egy határozottabb, mélyebb megértésen alapuló, nagyobb magabiztosságot adó 3 nap alatt, új felismeréseket és tudásanyagot kapsz arról, hogyan dolgozhatsz hatékonyabban magadon, tovább bővítve a tudásodat a létezés hét síkjáról, ami körül vesz téged a mindennapjaidban.

Cikkszám: M.n.s. egyéb oktatás - ThetaHealing ®Haladó szeminárium Online! Kategória: Címke:

Leírás

Mi mindennel bővül még a tudásod tárháza a haladó szemináron?

  • Tovább bővítheted a tudásodat az ásás módszerét is mélyebben megismerve, ami által könnyedén változtathatsz, felülírhatsz régi hiedelemmintákat és szokásokat.
  • Mélyebb megértést nyersz az összefüggések felismerésében, ami által finom hangolod belső érzékeidet is és gyorsabban hívhatod életre a változást magadban és ezáltal a környezetedben is.
  • Több, mint 700 új letöltés vár rád, amit az instruktorodtól kapsz meg, a tanfolyam ideje alatt és érezhető változásokat tapasztalhatsz általa már a 3 napban, ami szintén fokozza a Teremtőhöz való kapcsolódásod könnyebbségét.
  • Elsajátítod az egyik legerőteljesebb életminőség emelő gyakorlatot, amit könnyedén megtaníthatsz szeretteidnek is  azért, hogy mielőbbi változás álljon be a változtatni kívánt életterületükön. Rendkívül szép és felemelő, ugyanakkor nagyon egyszerű.
  • Megtanulod, hogyan kommunikálj az Őseiddel annak érdekében, hogy az általuk megélt erényeket már magadénak tudhasd.
  • Megismered, hogyan olvass le információt szervetlen és szerves anyagokról, megtapasztalod a velük való kapcsolódás csodáit. Képessé válsz pl. a növények igényeinek kifinomultabb megértésére, ásványok programozására.
  • Megtanulod, hogyan tisztíts, programozz tárgyakat, hogyan használj nekik hatékony letöltéseket (otthon/iroda, befektetési ingatlan, bútorok, járművek stb.).
  • Hogyan teremts még nagyobb bőséget az életedbe.
  • Mélyebben megismered az örömteli teremtés útjában álló 3 programot, és ezek lecserélésének módját. Neheztelés, Sajnálkozás, Elutasítás.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ThetaHealing ® Haladó szeminárium Online!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük