Barion Pixel

ThetaHealing ®Alap szeminárium Online!

180000 Ft ÁFA

Mi az a TH® meditációs technika?

A Theta Healing meditációs technika révén, könnyedén módod nyílik felismerni az életedben azokat az élethelyzeteket, amiken változtatva, saját képességeid felismerése és kibontakoztatása révén, egy új életminőséget tudsz teremteni, önmagad számára!
Régi, már nem előrevivő szokásaid megváltoztatásával, új és örömteli szokásokat tudsz beépíteni az életedbe, hogy könnyedén megtapasztald a tudatos teremtés mikéntjét a mindennapjaidban! Az életed te irányítod! A tiszta szándékod erejével, és a cselekvő szeretet működtetésével, rátalálsz a valódi teremtő erődre!

A sorsod nincs kőbe vésve! Vannak persze olyan helyzetek, amiket érintve többé válsz, de ezeket NEM kell szenvedéssel és hiánnyal küzdve tenned! NEM ezért élsz! Azért élsz, hogy BOLDOG és BŐSÉGBEN teljes életed legyen! Jogod van jól élni! Lehet, hogy régen nem ezt láttad, tapasztaltad otthon, de MOST megtanulhatod a módját, hogyan hozd ki az életedből a maximumot!

Cikkszám: M.n.s. egyéb oktatás - ThetaHealing ®Alap szeminárium Online! Kategória: Címke:

Leírás

Milyen területeken lehet a segítségedre a TH® meditációs technika alkalmazása?

karrier – egyéni képességeid felfedezése, tehetséged kibontakoztatása, életutad megtalálása
párkapcsolat – az ideális, kompatibilis lélektárs behívása az életedbe, vagy a már meglévő párkapcsolatod, szeretetteljes, játszma mentes megélése
társas kapcsolataid – családi, baráti, munkahelyi, párkapcsolat, élethez való viszonyod nyertes-nyertes pozícióban történő megélése
anyagi biztonság – bőségtudat kialakítása, nemcsak az anyagiakra vonatkoztatva
önbizalomfejlesztés, erősségeid felismerése
önmagad megismerése, értékelése, önbecsülésed elmélyítése, erősségeid felismerése

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ThetaHealing ®Alap szeminárium Online!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük