Barion Pixel

ThetaHealing ® Online, Alap szeminárium a látáhatáron!! Tanuld meg a technikát MOST! Hallgasd meg a videót!

Kezdő időpont: 2022. november 11-13.

Mi az a TH® meditációs technika?

A Theta Healing meditációs technika révén, könnyedén módod nyílik felismerni az életedben azokat az élethelyzeteket, amiken változtatva, saját képességeid felismerése és kibontakoztatása révén, egy új életminőséget tudsz teremteni, önmagad számára!
Régi, már nem előrevivő szokásaid megváltoztatásával, új és örömteli szokásokat tudsz beépíteni az életedbe, hogy könnyedén megtapasztald a tudatos teremtés mikéntjét a mindennapjaidban! Az életed te irányítod! A tiszta szándékod erejével, és a cselekvő szeretet működtetésével, rátalálsz a valódi teremtő erődre!

A sorsod nincs kőbe vésve! Vannak persze olyan helyzetek, amiket érintve többé válsz, de ezeket NEM kell szenvedéssel és hiánnyal küzdve tenned! NEM ezért élsz! Azért élsz, hogy BOLDOG és BŐSÉGBEN teljes életed legyen! Jogod van jól élni! Lehet, hogy régen nem ezt láttad, tapasztaltad otthon, de MOST megtanulhatod a módját, hogyan hozd ki az életedből a maximumot!

Milyen területeken lehet a segítségedre a
TH® meditációs technika alkalmazása?

karrier

egyéni képességeid felfedezése, tehetséged kibontakoztatása, életutad megtalálása

párkapcsolat

az ideális, kompatibilis lélektárs behívása az életedbe, vagy a már meglévő párkapcsolatod, szeretetteljes, játszma mentes megélése

 

társas kapcsolataid

családi, baráti, munkahelyi, párkapcsolat, élethez való viszonyod nyertes-nyertes pozícióban történő megélése

 

anyagi biztonság

bőségtudat kialakítása, nemcsak az anyagiakra vonatkoztatva

 

önbizalomfejlesztés, erősségeid felismerése

önmagad megismerése, értékelése, önbecsülésed elmélyítése, erősségeid felismerése

A tanfolyam nem igényel semmiféle előképzettséget!

Kinek ajánlott elsajátítani a TH® meditációs technikát?

Aki szeretné az életét saját maga irányítani

Aki elhivatottságot érez annak irányába, hogy sikerre vigye az életét

Akinek fontos, hogy letegye saját korlátozó mintáit és készen áll arra, hogy új területeket nyisson az életébe és felismerje saját erősségeit és cselekvő szeretet útján, változást hozzon létre saját életébe és ezáltal segíthesse a családját is, környezetét is a más nézőpont, a teljesebb élet megtapasztalására

Akinek fontos, hogy letegye saját korlátozó mintáit és készen áll arra, hogy új területeket nyisson az életébe

Akinek nehézséget okoz a gyerek-szülő kapcsolat könnyed, szeretetteljes megélése, aki szülőként érzi a hívást arra, hogy a gyermekét segítse egy méltóbb, örömtelibb élethez

TOVÁBBÁ

mindazoknak, akik szeretnék az életüket a saját kezükbe venni, akik készek felelősséget vállalni érte és szeretnék élvezni ennek az útnak a csodálatos pillanatait. Akik szeretnék kitágítani a nézőpontjaikat annak érdekében, hogy az élet csodái megérkezhessenek hozzájuk a legörömtelibb módokon!

Program

1. nap 2022. november 11.
14.00.-20.00 óráig

 • szavak és gondolatok erejének tudatosítása
 • a teremtés folyamatának és mikéntjének, hatékonyságának megismerése
 • a technika létrejötte
 • a szándék fogalma, működtetése
 • a változás természetének ismerete

2. nap 2022. november 12.
14.00.-20.00 óráig

 • megnézzük mely szokásaink alapján éltük eddig az életünket, és hogyan befolyásolta az az érzelmeinket.
 • megtanuljuk a TH® meditációs technika egyik legfontosabb elemét az ásást
 • demo ásásnak is részese leszel
 • megismerkedünk a világot alkotó elemekkel, mint ásványok, növényvilág, állatok, stb. és azok életünkre gyakorolt hatásaival. Felfedezzük a törvényszerűségeket, amikkel könnyedebbé tesszük az életfolyamataink működését. Pl. elektromosság hatása az életünkre. Az igazság, mint mindenen átható törvény.

3. nap 2022. november 13.
14:00-20:00

 • feltérképezzük azon emberek jelentését az életünben, akik bizonyos életszakaszban mellettünk voltak, és megnézzük milyen erényekkel lettünk gazdagabbak általuk.
 • megtanuljuk a tudatos teremtés mikéntjét és új jövőképet alkotunk önmagunk számára
 • megértjük, hogy életünket magunk irányítjuk és semmi nincs kőbe vésve!

Mennyibe kerül az alap szeminárium?

A tanfolyam  ára: 180.000 forint
Ha részt veszel az alap-és haladó tanfolyamon is, akkor extra páros

kedvezményben (2×150.000 Ft) részesülsz!

Ajánlat Dupla tanfolyamra!

Dupla tanfolyam esetén (alap+haladó): 300.000 forint!

 

Ha úgy érzed itt az idő és megérett benned az elhatározás, hogy tudatosan teremted az életedet, akkor várlak szeretettel.
Jól fogunk mulatni, mert önmagad képességeinek feltárása, igazán örömteli folyamat!

A TH® meditációs technika használata és a szeminárium elvégzése, nem jogosít fel az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény hatálya alá tartozó konvencionális vagy nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására.

A Think®által kiállított oklevél a Theta Healing® brand-re vonatkozó felhasználói jogait igazolja, az nem egyenértékű a magyar felsőoktatásban megszerezhető szakképzettséget igazoló oklevéllel vagy iskolarendszeren kívüli képzésben megszerezhető szakképesítést igazoló bizonyítvánnyal.

A TH® meditációs technika egy olyan folyamat, ami hozzásegít, hogy egyensúlyban tartsd az életed!

Miért bízzak benned?

20 év nemzetközi tapasztalattal rendelkezem. Az elmúlt évben 26 workshopot és 23 szemináriumot tartottam. Több mint 650 emberrel dolgoztam együtt az életmegváltoztató egyéni mentorprogramom keretein belül. A közreműködésemmel szakmailag és magánéletileg is gyökeres változást hoztak az életükbe.

Ugyanez mondható el az 5-15 hetes csoportos mentorprogramjaimról, ahol több mint 750 ember változtatta meg sikeresen az életét.

Magam is folyamatosan tanulok és változom. Egyre magasabb célokat tűzök ki és rendre megvalósítom őket. Európában, Amerikában, Ázsiában is tanultam azért, hogy nemzetközi tapasztalatra tegyek szert. Képes vagyok megláttatni az ügyféllel a saját értékét és erősségét.

Mert már végigmentem az úton, amit tanítok!

Sikeresen építettem MLM-hálózatot, magánvállalkozást és társas vállalkozást. Elsajátítottam a nagyban gondolkodás technikáját, ötvözve az értékalapú szemlélettel. Hiszem, hogy csak értéket teremtve és továbbadva lehet kiteljesedett, gazdag életet élni.

A bizalom, a tisztesség, a kedvesség erényeinek alkalmazásával, különös empátiával fordulok az ügyfeleim felé. Az értékrendemben fontos szerepet kap az egyén belső erejének felébresztése az áldozatszerep elhagyása révén. A változás akkor örömteli, ha könnyed nevetéssel és megtapasztalással párosul!

Ezt a szemléletet vettem alapul a programjaim elkészítése és vezetése során is! Várlak szeretettel!

Képes Anita

Hitrendszer átalakító specialista, növekedési tréner, Theta Healing Instruktor

ThetaHealing ®Alap szeminárium Online!

2022.11.11 – 13.

A tanfolyam ára

180.000 Ft

DUPLA AJÁNLAT

Dupla tanfolyam esetén (alap+haladó): 300.000 forint!

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi kell hozzá?

TH® meditációs technika elsajátításához nem szükséges előképzettség, hiszen erről  szól az alaptanfolyam. Ami szükséges, az a szándék ereje, hogy az egyén szeretné elsajátítani a technikát. 

Szükséges azonban hozzá, megbízható internet kapcsolat, egy stabil számítógép, vagy okos telefon

A tanfolyamra online munkafüzetet kapsz!

Szükséges-e hinni Istenben?
TH® meditációs technikának vallásos vonatkozása nincs. Nem korlátozódik nemhez, fajhoz, valláshoz, csoporthoz, életkorhoz. A folyamatban hitrendszerekkel dolgozunk, ami a legtöbb helyen összecseng. Ami a technika elsajátításához szükséges, hogy hinni tudj a Teremtő Térben, vagy a Mindenség Teremtőjében, vagy Istenben vagy, ahogy a te hited szerint létezik. (hívod) A Teremtőnek sokféle neve van kultúrák szerint: Isten, Buddha, Siva, Jahve, Istennő, Jézus, Allah. Ők mindannyian a Mindenség Teremtő energiájához vezető áramlatnak a részei.
Hogyan tudok fizetni a tréningért?

Banki átutalással. 🙂 Kérlek, figyelj a határidőkre, nehogy lemaradj a lehetőségről!