Barion Pixel

Theta Healing Online ® meditációs technika, haladó szeminárium hamarosan!

Nézd meg a videót!

 

Kezdő időpont: 2022. november 25-27. 

2022. november 25-27 .

péntek 14.00 -20.00
szombat 14.00-20.00
vasárnap 14.00-20.00 óra

Ha már elvégezted az alap TH® meditációs technika szemináriumot…

akkor már tudod, hogy milyen nagyszerű dolog van a kezedben azzal, hogy képes vagy megváltoztatni az életed a számodra legnagyobb örömet adó minőségre.

Az alapozó szemnárium már önmagában is nagy nyereség, de ha használod a módszert, akkor már érezheted, hogy bizony ebben még több van. Talán az is felmerült már benned, hogy szeretnél többet tudni, gyorsabb ütemben változni.
A haladó TH® meditációs technika szemináriumon erre van lehetőséged.
A bébi lépések után, egy határozottabb, mélyebb megértésen alapuló, nagyobb magabiztosságot adó 3 nap alatt, új felismeréseket és tudásanyagot kapsz arról, hogyan dolgozhatsz hatékonyabban magadon, tovább bővítve a tudásodat a létezés hét síkjáról, ami körül vesz téged a mindennapjaidban.

Mi mindennel bővül még a tudásod tárháza a haladó szemináron?

  • Tovább bővítheted a tudásodat az ásás módszerét is mélyebben megismerve, ami által könnyedén változtathatsz, felülírhatsz régi hiedelemmintákat és szokásokat.
  • Mélyebb megértést nyersz az összefüggések felismerésében, ami által finom hangolod belső érzékeidet is és gyorsabban hívhatod életre a változást magadban és ezáltal a környezetedben is.
  • Több, mint 700 új letöltés vár rád, amit az instruktorodtól kapsz meg, a tanfolyam ideje alatt és érezhető változásokat tapasztalhatsz általa már a 3 napban, ami szintén fokozza a Teremtőhöz való kapcsolódásod könnyebbségét.
  • Elsajátítod az egyik legerőteljesebb életminőség emelő gyakorlatot, amit könnyedén megtaníthatsz szeretteidnek is  azért, hogy mielőbbi változás álljon be a változtatni kívánt életterületükön. Rendkívül szép és felemelő, ugyanakkor nagyon egyszerű.
  • Megtanulod, hogyan kommunikálj az Őseiddel annak érdekében, hogy az általuk megélt erényeket már magadénak tudhasd.
  • Megismered, hogyan olvass le információt szervetlen és szerves anyagokról, megtapasztalod a velük való kapcsolódás csodáit. Képessé válsz pl. a növények igényeinek kifinomultabb megértésére, ásványok programozására.
  • Megtanulod, hogyan tisztíts, programozz tárgyakat, hogyan használj nekik hatékony letöltéseket (otthon/iroda, befektetési ingatlan, bútorok, járművek stb.).
  • Hogyan teremts még nagyobb bőséget az életedbe.
  • Mélyebben megismered az örömteli teremtés útjában álló 3 programot, és ezek lecserélésének módját. Neheztelés, Sajnálkozás, Elutasítás.

 

Ahogy látod, nem fogunk unatkozni a tanfolyam alatt és igencsak izgalmas és felemelő perceket tartogat a tananyag elsajátítása. A tárház messze nem teljes, de biztosíthatlak róla, hogy az egyik legizgalmasabb, legnagyobb hozzájárulást és sikerélményt adó tanfolyam.

Mi a haladó szemináriumon való részvétel feltétele?
Alap TH® meditációs technika képzettség!

Mikor és hol?

2022. november 25-27.
ZOOM zárt konferencia terem.
ONLINE képzés

Mennyibe kerül a haladó szeminárium?

A tanfolyam  ára: 180.000 forint
Ha részt veszel az alap-és haladó tanfolyamon is, akkor extra páros

kedvezményben (2×150.000 Ft) részesülsz!

Ajánlat Dupla tanfolyamra!

Dupla tanfolyam esetén (alap+haladó): 300.000 forint!

Ha úgy érzed itt az idő és megérett benned az elhatározás, hogy tudatosan teremted az életedet, akkor várlak szeretettel.
Jól fogunk mulatni, mert önmagad képességeinek feltárása, igazán örömteli folyamat!

Ne feledd! A sorsod NINCS KŐBE VÉSVE! Az életed te alakítod a szándékod által! Ehhez használj igen hatékony technikát és válts sorsot!

A TH® meditációs technika használata és a szeminárium elvégzése, nem jogosít fel az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény hatálya alá tartozó konvencionális vagy nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására.

A Think®által kiállított oklevél a Theta Healing® brand-re vonatkozó felhasználói jogait igazolja, az nem egyenértékű a magyar felsőoktatásban megszerezhető szakképzettséget igazoló oklevéllel vagy iskolarendszeren kívüli képzésben megszerezhető szakképesítést igazoló bizonyítvánnyal.

A TH® meditációs technika egy olyan folyamat, ami hozzásegít, hogy egyensúlyban tartsd az életed!

Miért bízzak benned?

20 év nemzetközi tapasztalattal rendelkezem. Az elmúlt évben 16 szakmai workshopot és 19 szakmai szemináriumot tartottam. Több mint 40 emberrel dolgoztam együtt az életmegváltoztató egyéni mentorprogramom keretein belül. A közreműködésemmel szakmailag és magánéletileg is gyökeres változást hoztak az életükbe.

Ugyanez mondható el az 5 hetes csoportos mentorprogramjaimról, ahol több mint 550 ember változtatta meg sikeresen az életét.

Magam is folyamatosan tanulok és változom. Egyre magasabb célokat tűzök ki és rendre megvalósítom őket. Európában, Amerikában, Ázsiában is tanultam azért, hogy nemzetközi tapasztalatra tegyek szert. Képes vagyok megláttatni az ügyféllel a saját értékét és erősségét.

Mert már végigmentem az úton, amit tanítok!

Sikeresen építettem MLM-hálózatot, magánvállalkozást és társas vállalkozást. Elsajátítottam a nagyban gondolkodás technikáját, ötvözve az értékalapú szemlélettel. Hiszem, hogy csak értéket teremtve és továbbadva lehet kiteljesedett, gazdag életet élni.

A bizalom, a tisztesség, a kedvesség erényeinek alkalmazásával, különös empátiával fordulok az ügyfeleim felé. Az értékrendemben fontos szerepet kap az egyén belső erejének felébresztése az áldozatszerep elhagyása révén. A változás akkor örömteli, ha könnyed nevetéssel és megtapasztalással párosul!

Ezt a szemléletet vettem alapul a program elkészítése során is! Várlak szeretettel!

Képes Anita

A boldog párkapcsolatod és anyagi bőséged sikermentora

ThetaHealing ® Haladó  szeminárium Online!

2022.11.25-27.

A tanfolyam ára

180.000 forint

DUPLA AJÁNLAT

Dupla tanfolyam esetén (alap+haladó): 300.000 forint!

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi kell hozzá?

TH® haladó meditációs technika elsajátításához alap tanfolyami végzettség szükséges.

Ezen felül, a szándék ereje, hogy szívből bontsd ki a benned lévő tudást

Szükséges hozzá technikai oldalról, megbízható internet kapcsolat, egy stabil számítógép, vagy okos telefon

A tanfolyamra online munkafüzetet kapsz!

Szükséges-e hinni Istenben?
TH® meditációs technikának vallásos vonatkozása nincs. Nem korlátozódik nemhez, fajhoz, valláshoz, csoporthoz, életkorhoz. A folyamatban hitrendszerekkel dolgozunk, ami a legtöbb helyen összecseng. Ami a technika elsajátításához szükséges, hogy hinni tudj a Teremtő Térben, vagy a Mindenség Teremtőjében, vagy Istenben vagy, ahogy a te hited szerint létezik. (hívod) A Teremtőnek sokféle neve van kultúrák szerint: Isten, Buddha, Siva, Jahve, Istennő, Jézus, Allah. Ők mindannyian a Mindenség Teremtő energiájához vezető áramlatnak a részei.
Hogyan tudok fizetni a tréningért?

Banki átutalással. 🙂 Kérlek, figyelj a határidőkre, nehogy lemaradj a lehetőségről!